Helgen som gått

I fredags tog vi det lugnt. Jag skulle tränat med Finduss, men vi ställde in det. Jobbade till kl 14, kom hem. Sen åkte jag och Henke på lite ärenden. Vi åkte bl.a. förbi Myresjökök. Vi vill byta ut våra icke släta vita luckor till släta luckor i ek. Men då Myresjökök ska byta ut hela sin standard visste vi inte om man fortfarande kunde beställa den gamla standarden. Fick veta att det går någon månad till iaf. Så imorgon kommer dom hit och mäter alla luckor och ge oss ett prisförslag. *hoppas*

I lördags vart det full rulle. Middag och kortspel hos päronen. Hundarna slog jackpot då de hittade mammas efterrätt på balkonggolvet och hävde i sig för fullt. Jag vann en omgång Kort & Lång, och pappa-jäveln en gång.
     Sen på kvällen vart det kräftskiva! Stressade som fan från päronen, gjorde mig iordning, krånglade med utskrift av diverse snapsvisor och åkte sen iväg till Helén. Kräftorna vart fortfarande lite frysta då Henke lagt dom i frysen igår efter att vi köpt dom istället för kylen. Smart... Men alla åt sig mätta iaf. Snapsvisor för full hals blev det. Mycket trevligt =) Utgång till Karlssons. Skitkul!

Idag har vi sålt vårt matsalsbord med stolar. Gött. Inget prutande. Dom köpte det osett. Kom hit, hämtade det, betalade, åkte. Gött. Men attans så tomt det är nu... =) Ska till Ikea imorgon och köpa ett mindre bord.
     Det vart även kalas för största snyggsyster som fyllde 44 år i fredags. Hon fick lite Disney-assietter av oss. Vi fikade. Trevligt. Tinna har tipsat att dom söker folk på Elgiganten, så Henke ska skriva till deras personalchef. *hoppas*Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0