Jönköpings marknad

Usch, var så äckligt trött igår. Skulle vila fötterna lite efter jobbet. Slutade med att jag somnade och vaknade en kvart innan vi skulle träffa Erika och Nicolaas... Vi blev nästan en timme sena. Men kvällen blev lyckad iaf! Gick och kikade lite på marknaden. Köpte en tröja från Gina Tricot för 20 kr och ett par korta shorts från Carlings för 149 kr.

Vi började bli hungriga, så letade efter bord. Fullproppat med folk överallt! Gick inte att få bord.. Så vi gick till Velvet Lounge. Hade avbokat vårt bord där, men gick dit till slut iaf. Henke känner ju ägaren, så efter en kvart fick vi bord. Sen fick vi dock vänta lite på maten, men ack, det var värt det! Till och med Erika och Nicolaas var glada över att vi släpade dit dom! Sen kollade vi lite på tivolit, mindes våra fjortisår... Sen gick vi hem. En väldigt trevlig kväll!

Idag har jag ju jobbat. Igen... Kom hem, skulle ta en powernap. Den varade i tre timmar... Helt slut vart jag. Nu har man duschat och ätit och väntar på att Peter och Sofie ska dyka upp. Vet inte riktigt vad som står på schemat ikväll, men blir kanske att gå lite på stan och ta en glass i Stadsparken. Ska bli kul att träffa dom iaf.


image95
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0