Jönköpings marknad

Usch, var så äckligt trött igår. Skulle vila fötterna lite efter jobbet. Slutade med att jag somnade och vaknade en kvart innan vi skulle träffa Erika och Nicolaas... Vi blev nästan en timme sena. Men kvällen blev lyckad iaf! Gick och kikade lite på marknaden. Köpte en tröja från Gina Tricot för 20 kr och ett par korta shorts från Carlings för 149 kr.

Vi började bli hungriga, så letade efter bord. Fullproppat med folk överallt! Gick inte att få bord.. Så vi gick till Velvet Lounge. Hade avbokat vårt bord där, men gick dit till slut iaf. Henke känner ju ägaren, så efter en kvart fick vi bord. Sen fick vi dock vänta lite på maten, men ack, det var värt det! Till och med Erika och Nicolaas var glada över att vi släpade dit dom! Sen kollade vi lite på tivolit, mindes våra fjortisår... Sen gick vi hem. En väldigt trevlig kväll!

Idag har jag ju jobbat. Igen... Kom hem, skulle ta en powernap. Den varade i tre timmar... Helt slut vart jag. Nu har man duschat och ätit och väntar på att Peter och Sofie ska dyka upp. Vet inte riktigt vad som står på schemat ikväll, men blir kanske att gå lite på stan och ta en glass i Stadsparken. Ska bli kul att träffa dom iaf.


image95

Varmt, varmt varmt...

Ja jisses vilket fint väder vi har nu! Sååå skönt!
Idag har jag jobbat 6.30-13.30. Kom till jobbet. Ingen där. Marcus som hade öppning. Ringer Therese. Jaha, då ska vi visst inte börja förrän sju. Vad kul att jag blev informerad om detta! Hade inget annat val än att stå där i 20-25 minuter och vänta på Marcus. Annars flöt dagen på. Ganska lugnt idag, alla håller sig ute i solen.

Handlade lite efter jobbet. Åkte till syster en sväng. Hämtade lite pallar och en flaska vin. Åkte hem. Tog ut Donna på en promenad. Blev lite längre än jag tänkt, gick runt Rocksjön. Det var dött på folk. Några få joggare/cyklister, inga hundar. Men Donna trippade glatt på. Ville inte ens stanna och vila.

Nu är vi hemma igen. Slutkörda båda två. Funderar på om jag fått vattenblåsor på båda fotsulorna. Hmm... Inte så smart att gå långpromenad i flippflopps.... ;)

Väntar på att Henke ska komma hem nu. Han borde vara hemma när som... Sen ska vi göra oss iordning. Ska möta Erika med pojkvän vid Rådhusparken klockan sex. Så ska vi kolla lite på Jönköpings marknad. Kanske kolla lite motorcyklar. Är ju MC-kortegen klockan åtta. Sen ska vi leta upp nåt ställe att äta middag på. Myskväll! Inte något drickande dock, jobbar 7-13 imorgon. *blää*

Nähä... Lite iskall saft på balkongen kanske?


image95

Jobb, fika, shopping...

Idag har jag jobbat 6-11, vilket innebär att jag vart vaken sen kl fem. Plus att jag inte kunde somna inatt, så har bara sovit ca 3-4 timmar.... *trött*

Efter jobbet stressade jag hem, slänge mig in i duschen och åkte in till stan för en sen frukost med Erika med pojkvän. Blev lite shopping och glass på piren med. Dagens inköp:



Den gula klänningen har jag köpt från Tradera. Resten är inhandlat på Gina Tricot =)


image95

Ska leka chaufför idag

Just nu är jag uttråkad, som vanligt.... Det är blandade känslor att vara långledig. Skönt att slippa jobbet, men så satans tråkigt att bara gå hemma när alla andra jobbar... Speciellt när det är så fint väder ute...

Jag tänkte jag skulle röra lite på mig nu iaf. Städa undan lite. Fixa och dona. Sen kommer Erika någon gång efter två tror jag. Så ska hon låna tvättmaskinen, för ovanlighetens skull... ;) Och sen ska jag leka chaufför åt henne. Hennes kille kommer från Holland med flyg ikväll, så vi ska hämta upp honom. Ska bli trevligt med en liten roadtrip. =) Sen när jag kommer hem blir det att gå runt Munksjön med Henke och Donna. *mys*

Uppdaterar kanske lite mer sen.


image95

Shopping på A6

Efter mycket om och men kom Henke och jag iväg. Stan hade stängt, så det fick bli A6. Köpte lite smått och gott på Kicks. Schampo, balsam m.m. Fick även två doftprover från Armani... *gillar* Köpte en svart kuvertväska och en liten plånbok till. Vill ha en till kuvertväska, vit eller röd. Men det kommer senare. Största och mest oväntade, och kanske mest behövliga, köpet var ett par gympaskor från Stadium. Var nästan tvungen att köpa ett par riktigt bra promenadskor nu när vi bestämt oss för att gå runt sjön varje dag.... Bra va? =)

Ett tips: Jag har underskattat Finesse. Deras mousse är asbra! Massa volym utan att bli stelt!

Nähä.. Nu börjar snart Desperata hemmafruar. Det får man bara inte missa!


image95

Uttråkad... Trött...

Usch... Hade velat fräscha upp mig och gå till stan och shoppa eller nåt idag när det är så fint väder. Men ingen har tid för mig... *snyft* Så nu är jag superseg. Gick upp sent, vilket börjar bli en ful vana när jag är ledig... Tog ut Donna på en promenad. Och nu sitter jag här, och gör absolut ingenting. Donna ligger och sover i solen på balkongen, of course...

Aja, ska väl slänga i mig lite mat. Glo lite på tv. Duscha... Henke har lovat att vi kan åka till stan när han kommer hem från jobbet. *yeaj*

Tittade lite på badrum igår, ifall vi ska köpa en helt ny lägenhet, vilket verkar vara enda sättet att köpa upp oss på... Hittade en del fräna grejjer...

image353
Jag vet nu också att det heter inte kran, det heter blandare.
Och det heter inte handfat, det heter tvättställ..... ;)



image95

Krångel med jobbet

För ett tag sen jobbade jag en dag på Ekhagen. Efter mitt pass sa chefen att hon skrivit upp mig på ytterligare några pass som jag skulle se ifall jag kunde ta. Jag kunde på torsdagen, men inte fredagen (denna veckan) för då jobbade jag i Huskvarna.

"Jasså? Jag pratade ju med Therese och hon sa att du kunde".
"Nej, jag har skrivit upp att jag har ett pass då"
, sa jag.

Sen var det inte mycket mer med det. Sen idag ringde en tjej från Ekhagen som undrade om jag kunde ta hennes pass nu på fredag, samma fredag... Men jag jobbar ju fortfarande då....

"Jasså? Dom sa att jag skulle ringa dig...."


Blä, nu blir jag osäker. Så ringde till jobbet. Therese hade kollat på Sandras schema, inte mitt. Men Rebecca kunde ta passet, så ringde tillbaka till tjejen och sa att det löste sig. Vilket krångel.... =)

Jag borde ta itu med berget av disk och tvätt.. Men kommer aldrig riktigt så långt. Men får väl lyfta på arslet då... *suck* När Henke kommer hem från jobbet ska vi gå runt Rocksjön med Donna. Så fint väder, det behöver hon. Hoppas det går bra bara, med hans fot och min ömma nerv...


image95

Ny bloggdesign a la pink

Även om jag vart nöjd med tidigare bloggdesigner så tröttnar jag snabbt. Nu har jag äntligen orkat sitta i photoshop och fixat och trixat. Detta blev slutresultater. What do you think?

image350



image95

Helgen som gått

Känns som det brukar bli updates för hela helgen varje vecka nu. Men det har vart en bra helg.

I fredags jobbade jag 7-13. Sen hade Henke en överraskning till mig på kvällen. Vi gjorde oss iordning och tog en taxi in till stan. Jag hade ingen aning om vart vi skulle. Han hade bokat bord på Velvet. Jättemysigt var det! Och god mat! Absolut ett ställe jag skulle kunna gå till igen och softa och bara ta ett glas eller två. Efter det blev det bio. Den nya Indiana Jones-filmen. Henke tyckte den var okey, inte riktigt samma stuk som dom andra. Jag gillade den. Påkostad. Bra.



Lördag var det återigen jobb 7-13. Hade massa tid att göra mig iordning för Annas fest på kvällen. Men tog en "powernap" på 1 ½ timme, och hela min planering vart förstörd. Men det löste sig. Jag hann med det jag skulle och åkte iväg till Anna. En lyckad fest med urtrevliga girls. Utgång till Twin, var lite väl packat med folk för min smak, men var trevligt iaf.






Idag var det ju Mors dag. Så åkte till mor och far. Syster fick sin sista present. Tre navelsmycken. Mamma fick glas och karaff från Kosta Boda. Sen bar det av till Henkes föräldrar. Han har sin tradition att alltid ge sin mor något från serien Tulipa. Idag fick hon en liten tallrik.

image344

image345



Nu är jag ledig mån-ons. Någon som vill leka med mig då? =)


image95

Party tonight!

image326
Ikväll är det fest för Anna! Hon fyllde ju 25 år för några veckor sen... Så nu ska jag och Henke in till stan. Köpa lite mors dag-presenter och present till Anna. Sen fixa iordning sig lite och iväg på paaarty! Känner på mig att det kommer bli en urbra kväll! Så fint väder dessutom!



image95

Ångestattack...

Yes, det var otroligt längesen jag hade en ångestattack. Senast var när jag jobbade på lagret, och hade gått in i (betong)väggen totalt... Då mådde jag riktigt dåligt.

Men nu vart det längesen. Har börjat få lite småångest inför jobbet. Börjar vantrivas. För mycket stress och press. Men idag svämmade det visst över. Vägrade gå upp ur sängen förrän jag var tvungen, klockan ett. Medans jag rastade Donna ringde jag Henke och bröt ihop. Väl hemma fick jag en riktig ångestattack på toaletten. Gick darrandes med svullet ansikte till bilen. Lyckades hålla god min när jag kom till jobbet. Men så frågade Marcus standardfrågan "Läget?". Då berättade jag att jag inte mådde bra. Vi kollade schemat. Berättade för Madde hur jag mådde, började nästan lipa igen. Hon kollade med Shilan som var så snäll och tog mitt pass.

Så idag har jag varit på jobbet i ca 40 minuter, sittandes på kontoret och samlat luft... Två andra är med sjuka, så det blir lite tufft att möblera om tiderna. Men dom var så snälla och ordnade så jag kunde vara hemma idag och imorgon. Jag skulle ringa om jag kände att jag behövde vara hemma på fredag med, men det hoppas jag inte. Snälla dom är som fixar och krånglar för min skull...


image95

Fika med Erika

Äntligen... Har ju vart lite ändringar och flyttar hit och dit, men nu äntligen har vi kommit fram till en dag vi båda kan. Så alldeles snart ska jag in till stan och träffa Erika för en fika. Har till och med lockat håret ;) Syrrans hår blev ju så fint, så ville se om jag kunde locka mitt eget. Mycket krångligare än att locka andras... Men jag lyckades till slut. Clara, nästa gång kan jag locka ditt hår! ;P

Nee, bäst att kissa av Donna innan jag drar....

image95

Vilken helg...

Jaa, vad kan man säga? Shoppade födelsedagspresent med största snyggsyster i fredags. Hittade ett jättefint smyckesskrin som lillsyrran verkade gilla.

I lördags var det fest för syrran. Var en urtrevlig kväll. Alla hade jätteroligt! Sen vid elva, för att citera Finduss, blev alla nedstämda. Av en eller annan anledning. Till er som undrar över en av grejerna så har det löst sig. Ingen större skada skedd, åtgärder är gjorda. Ni som inte vet behöver inte heller veta, inte just nu iaf. Så fråga inte ens...
Vill ha allas bilder från festen! Men här kommer några av mina =)



Donna fick även en present av Anna. Och hon verkade gilla sin nya korg mer än den gamla ;)

image323

Idag var det släktkalas för syrran. Också mycket trevligt, inte vanligt att hela släkten är samlad.

Är ledig både måndag och tisdag. Någon som vill leka då? =)


image95

Fikat med Finduss, igen =)

Det var ju visserligen bara ca två dagar sen jag fikade med Finduss sist. Idag har jag för övrigt vart ledig och shoppat present till lillasysters födelsedagskalas tillsammans med storasyster =) Hoppas lillan blir nöjd ;) Sen kom man hem, fick sms av Finduss. Hennes kille var på after work, så hon ville ha sällskap. Åkte upp till A6, igen. Hon kollade efter en bok, sen satte vi oss och fikade. Åkte hem till mig, snackade i bilen. Skjutsade hem henne, snackade i bilen. Hehe. Tog oss två timmar att åka från A6 tills jag släppt av henne ;)

Imorgon är det jobba 7-13 som gäller. Sen hem och göra iordning för syrrans fest. Blir fullt ös heeela dagen! =)


image95

Läggdags

Guuuuh, vad trött jag äääär! Ska kissa av Donna, sen ska jag sova!

Igår fikade jag med Anna. Supertrevligt! Vi bestämde oss för att gå Till Claras. Trots att det var skugga och klockan var över fem, så satte vi oss ute. Sen såg vi två bekanta ansikten som vi busvisslade på. Det var ju Pernilla och Madde! Sen blev det lite kallt att sitta ute, så då joinade vi dom inne istället. Snacka om massa olika. Det var trevligt! Anna föreslog att man skulle skapa ett event på facebook och få ihop alla tjejerna för en fika. Lät roligt tycker jag!


Imorgon är jag leeedig! Ska träffa största snyggsyster för att köpa en present till minsta snyggsyster ;) Sen har ju jag redan fixat en present som hon nog får vänta lite med. *tihi*


Näää, jag däckar snart. Sängen, here I come! Visst fan, hunden först ja..... *springer iväg*



image95

Grattis lillasyster!

Grattis sötaste lillasyster på din 20-årsdag!

image310
Lillasyster 5 år. Vad söt hon är!



Idag ska jag försöka vara duktig. Jag ska tvätta, diska, dammsuga, städa undan lite...
Sen blir det fika med Anna inne i stan! Tänkte ha mina clip-ons. Får se hur hon reagerar ;)

Over and out...


image95

Saknar Moses...

Han är en sån underbar hund... För dom som inte vet så lånade vi Moses, Donnas pappa, av uppfödaren medans han hade Donna och valparna. Skulle gärna ha Moses på heltid, han är underbar. Vi saknar honom här hemma...




image95

Linda goes långt hår

Idag skulle jag träffat Erika, hon dissade mig igår. Men så kom hon på att hon skulle jobba över idag, så det sket sig idag med. Så messade Finduss och frågade om jag vill fika. Ofcourse! Så gjorde mig iordning och gick in till stan. Hämtade ut mitt paket med clip-on hårförlängning, lämnade tillbaka ett par benvärmare, köpte en tröja, sen fikade vi. Massa massa snack.

Nu är man hemma igen. Hungrig som ett as. Buda på en grej på Tradera till Finduss. Har prövat mitt nya hår. Coolt! Här kommer lite bilder ;)

      


image95

Tråkigt väder. Fika?

Idag skulle jag jobbat 10-13. Gött. Sen när jag slutade påpekade Therese att jag glömt att datumkolla en gång. (Varje vecka ska en person kolla en gång). Så det fick jag snällt göra eftersom vd:n kommer imorgon.... Så vid halv tre åkte jag därifrån.

Kom hem. Gick ut med Donna. Jag och Inga-Lill skulle bytt till sommardäck på Clion, men när jag inte dök upp när jag skulle slutat ringde hon mig. Jag missade samtalet och ringde henne senare. Hon svarade inte, utan ringde när jag var ute med Donna... Vi bara missade varann heeela tiden. Har fortfarande inte fått tag på henne.

Snart ska jag iaf möta Erika inne i stan. Ska fika eller nåt. Ska hämta ut mitt löshår på posten. *äntligen* Så man borde väl slänga sig i duschen snart kanske......

Min första krångliga Tradera-auktion har äntligen löst sig... Killen hade tre auktioner som avslutades samma dag. De två andra köparna fick sina paket efter tre dagar. Jag hörde inte av honom förrän fem dagar efter auktionens slut, trots två mail till honom. Men fick sen en förklaring varför det dröjt, som jag godtog och idag skulle syrrans mattebok postas. Jisses, sicket krångel.....


image95

Vackert väder!

Guuud, vilket fint väder det är ute! Man blir ju bara så glad!

Sååå, vad händer i helgen??

Joo, igår jobbade jag faktiskt på Ekhagen. Göttans. Jisses, vad mycket folk dom har där! Sen "tvingade" Henke och hans föräldrar med mig till golfklubben. Slog några bollar, sen körde vi några puttar, tävlade par mot par. Jag och Henke vann! Jag prickade till och med hålet en gång! På ganska långt avstånd. Sen nästan en gång till. Den hoppade ur. Dom säger att jag har känsla för golf ;) Sen blev det grillning med Peter och Sofie. Trevlans.

Idag
skulle jag lunchat med Erika. Hon bokade mig i förrgår. Ringde henne idag, men hon hann inte med lunchen. Aja, Henke och jag ska till A6 och köpa en present till Emilia. Sen blir det party ikväll. Pernilla hämtar mig runt 18-19. Får se hur kvällen ter sig =)

Imorgon blir det lägenhetsvisning och Emilias kalas.

Nähä, om man skulle ta sig ut i solen en stund till innan A6 ;)


image95

Grattis Emilia på 4-årsdagen!

image295


Idag fyller min brorsdotter 4 år. Shit, vad tiden går fort... Så på söndag är det kalas!

Blir maaaassa fest nu i maj! Syrran firar sin 20-årsdag den 17e.
Min vän Anna firar sin 25-årsdag den 24e.
Och Therese har inflyttningsfest på lördag...

Linda is feeling partylicious! =P

Nähä... Om man skulle göra lite frukost och sen fixa matlåda... Jobbar 12.15-20.15 idag. Bläää....

image95

Massa nya tungstavar!

Nu är jag glad! Har fått hem mina tungstavar! En spikey, fem rosor och åtta pärlor. Dom är sååå fina! Har även shoppat lite nya myskläder. På Lidl, hör och häpna! ;) Den mysigaste goströjan jag nånsin stött på! 80 spänn! *loooove*

      




Har för övrigt fikat med Pernilla idag. Kom hem efter jobbet. Duschade och gjorde mig iordning. Sen hämtade hon mig när hon slutat jobba. Vi åkte in till stan för att fika. Vilket väder! Sen gick vi runt Rocksjön. Sen satt vi på balkongen här hemma och drack te. Mysigt.



Vi avslutar detta inlägg med min urtuffa vovve! ;)

image294


image95

Samojederna flyttar

Jaha.. Som om inte alla bra grannar redan flyttat, så är det dags för nästa... Grannarna med samojederna ska flytta i oktober. Nu är det ju knappt lönt att bo kvar, alla bra grannar flyttar. Dom ska visserligen bara ut till stora gatan, början av grusvägen, men ändå... Jaha... Tråkigt...


image95

Avklätt i Spice Girls-video

image285

Jag fattar bara inte... Varför ska dom klä av sig för? Ser snyggt ut när alla kommer in i aftonklänning. Sen plötsligt har dom kjol och bh. Usch och fy. Heder till Mel C och Emma som behåller klänningen på! Låten är dessutom kass och seg. Bara Mel C som står ut och faktiskt sjunger bra. Victoria ser mest ut som en tjurig strippa...

Inte för att jag bryr mig om Spice Girls. Men tycker i allmänhet att det är tråkigt att man måste klä av sig för att hålla sig poppis...




image95

Traderavinst, igen!

Jag är på g nu alltså... ;) Fyra vinster i rad. Nu siktar jag på billiga Singstar-spel! =)

image279

Bild 1: Två Lancôme mascara (Hypnôse och Virtuose). 250 kr, två till priset av en.
Bild 2: Spikey tungstav. Gav hela 50 kr för denna. Men det kan jag ta ;)
Bild 3: 8 st pärlstavar. 82 kr (ca 10 kr/st). Jag får även en gåva som tack för snabb betalning. ;)
Bild 4: En rysare. Hård budgivning i slutet. Blev 125 kr till slut (25 kr/st).



Finns ju idioter på Tradera med... Kollade lite vad säljare tar för Sims 2.
Tänkte sälja mitt. En företagare har lagt ut Fest & Bröllop Prylpaket för 179 kr!
Den kostar inte mer än 100 kr i butik! Idiot! Vem betalar frivilligt så mycket?!





image95

Trippelkalas

Idag har man ätit middag hos päronen. Sen blev det trippelkalas för mamma, pappa och svåger David som alla fyller år samtidigt (med några dagars mellanrum). Största snyggsyster har lärt mig att sälja på Tradera, så snart kanske man startar några auktioner =)

Här är lägenheten jag kikat på. Kommer antagligen inte bli något, men att titta är alltid kul =)

image280
4a på 92 kvadrat med månadshyra på 4 813 kr och utgångspris på 1 250 000 kr.



Till Anna! ;)

image283

Tungstav med snopp! Hehe.


image95

Tradera

Nu har jag kommit in i en tradera-period igen. Har nu vunnit två auktioner. Tungstav med spikey och tåv Lamcome-mascaror till priset av en. Budar just nu för fullt för två flerpack med tungstavar. Behövligt =)

image279

Har även hittat ännu en lägenhet. Här på Kålgården. Lite större. Blir säkert inget, men ska på visningen. Lägger upp bilder och info senare =) Nu ska jag sova. Jobbar 10-17.15 imorgon. *blä*


image95
RSS 2.0