Hundfri i midsommar!

Vi har ringt runt som galningar till olika hundpensionat. Härifrån och ända till Öland. Alla har fullbokat sen flera veckor tillbaka. Henke fick tag på ett hunddagis som just blivit pensionat. Dom skulle höra av sig, men idag ringde Henke upp igen. Dom hade plats! Hela veckan! Så vi är hundfria från fredag-torsdag. Gööött... Kommer nog bli tomt utan vovvisen, men då blir det så mycket roligare att få hem henne igen. Rätt billigt var det med. En tusenlapp för en vecka. Dom verkade vara bra, hundkunniga människor också. En av få som faktiskt tar emot kamphundsraserna.

Träffade Donnas pojkvän Zigge idag med. Killen blev glad att se oss, hans telefon hade pajat så han hade inte fått tag på Henke. Zigge blev jätteglad att se Donna. Donna tyckte dock han var lite väl närgången, hon har ju just löpt och det kände han av.... Så fin var han =)

Idag har vi pantat burkar för 70 spänn. Slängt ut en rejäl tidningshög och massa glasflaskor. Handlat lite smått och gott på ÖB. Det var dock rätt utplockat och allmänt stökigt... Sen till Ica Maxi. Panta burkar och handla lite smått.

Igår var det ju match. Spanien-Sverige. Spanien skulle inte fått det där sista målet... Men men. Lasse Lind följde med in för att titta på lägenheten. Han är typ snickare/målare/lärare. Grym på färgskalor och liknande. Så nu vet vi exakt hur vi ska ha det! Sandfärgat i vardagsrummet. Mönstrad tapet på valvet som går i lime/brunt eller liknande. Hallen (vid ytterdörren och jackorna) ska vara riktigt limegrönt. Köket ska vara vitt som går i samma nyans som luckorna. En röd fondvägg där vi har fisktavlan nu. Sovrummet blir nog cappuchino som går ihop med sanden i vardagsrummet. Även där någon fondvägg. Ska bli så kul att sätta igång med detta! På onsdag ska vi kolla på färg!

Nähä.... Här orkar man väl inte sitta ;) Ska kolla klart på Navy CSI, sen blir det En Prinsessas dagbok 2 ;)Kommentarer
Anna

skönt att vara hundfri.. men man saknar ju dem ändå.. :) Tänk att donna också åker på semester. ;-) En prinsessas dagbok är så mysig. Själv somnade jag tidigt igår kväll. Jupp, det blev en toppen helg. Fasst det hade varit bättre om jag inte hade jobbat. kramar

2008-06-16 @ 05:56:40       Blogg: http://www.nogg.se/annis83


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0