Öland och sjukskrivning...

Dom nya planerna börjar ta form... Henke och jag ville ju till Spanien, men vi kan inte lägga pengar på en utomlandsresa i nuläget. Vi måste spara till Thailand. Sen hade Peter ringt till Henke idag. Det är ju han och hans tjej Sofie vi ska till Thailand med. Dom ville med utomlands nu i sommar, men pengarna dom sparat till Thailand har dom lagt på att piffa upp sin Audi TT, så dom måste också börja spara till Thailand, igen. Nu till anledningen av titeln...

Sofie är redan sjukskriven. Det visste vi. Hon har opererat en ryggkota. Idag fick Henke veta att även Peter blivit sjukskriven. Han har blivit attackerad av en rottweiler hane på 1 ½ år. Hans föräldrar hade köpt hunden av ett annat par, dom dom gav som anledning att de nu fått barn och inte har tid med hunden, eller något liknande. När Peter hälsade på sina föräldrar attackerade hunden honom. Bet tag i hans arm och slet sönder den så Peter fick opereras, bl a gick en muskel av. De fick då veta att hunden blivit misshandlat som valp av mannen. Kvinnan (som stod som ägare) hade inte lagt sig i och inte sagt något om detta till Peters föräldrar. Det slutade med att hunden avlivades.
     Jag tycker detta är sjukt tragiskt. Jag tycker så synd om Peter som blev lidande pga lögner och vad hunden gått igenom som valp. Jag tycker det är sjukt hur man kan misshandla en valp, och hur man senare kan sälja hunden, antagligen för att den börjar bli aggressiv, och inte säga något om detta... Hur kan man slå sin hund och sen överge den? Låta någon annan, ovetandes, få ta itu med hundens aggression? Tragiskt...

Till följd av att ingen av oss har råd med en utlandssemester och både Peter och Sofie är sjukskrivna, så bjöd vi med dom till Öland v 31. Dom blev glada, så vi får hoppas att det blir så. Donna är ju inga problem, hon ska till hundpensionatet. Dom tog så gärna emot henne igen, och Donna trivdes där med dom andra hundarna.

Jaha, nu väntar jobbet. Surt att man ska behöva sitta inomhus hela dagarna när det är så fint väder. Men det blir nog inlines runt sjön efter jobbet.



Kommentarer
sara

fan va surt! men låter som en bra ide med öland iaf! Vi drar nog en sista-minuten i höst:) följa med? de lutar nog grekland!

2008-07-02 @ 19:49:44       Blogg: http://snoangeln...


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0