Lite roliga tester

Hur rädd är du?

Du svarade mest A!

Du är varken för rädd eller för modig, du har säkert kompisar som tycker att du är lite feg ibland, men det är trots allt nyttigt att vara rätt för vissa saker. Det är ju en överlevnadsinstinkt! Så fortsätt precis som vanligt, dina kompisar har helt säkert massa saker att lära av dig.

Hur är det med självförtroendet?

Du svarade mest B!

Grattis! Du verkar ha ett riktigt bra självförtroende. Du vet att du är värd nåt och ber inte om ursäkt för vem du är. I ett vanligt sånt här test kanske det skulle ha stått "Du har för bra självförtroende, tagga ner!" Men vi tror faktiskt inte att man kan ha för bra självförtroende. Nä, det är bara att köra på i samma stil. För vem ska tro på dig om du inte gör det själv?

Hur romantisk är du?

Du svarade mest B!

Jooo, men en ganska så romantisk ådra finns absolut inom dig. Kanske är du rädd för att överdriva, dessutom gillar ju inte alla för stora pampiga romantiska gester. Så långe det funkar för dig o ditt förhållande så kan du lugnt fortsätta i samma stil och sticka till en liten ros eller frukost på sängen ibland.

Vilken nyårstyp är du?

Du svarade mest A!

Du är definitivt en glittrig byxa! Du älskar nyårsafton och för dig är detta årets fest. Om du fick bestämma skulle allt vara glitter och glamour en kväll som denna. Outfiten för kvällen är införskaffat sedan länge och finaste skorna är på!

Vilken jultyp är du?

Du svarade mest A!

Den traditionella:
Du tycker att traditionerna är oerhört viktiga. Julen ska firas precis som den alltid har gjort.

Det är obligatoriskt att titta på Kalle Anka och självklart kommer tomten med julklapparna. Du skulle aldrig köpa en plastgran! Din gran är grön och luktar barr. Du är julfiraren som stöper ljus, bakar egna pepparkakor, tänder ett ljus för varje advent och lägger ner tid och möda på julklappsrimmen.


Lite roliga tester.image95
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0