Vila i frid, älskade farfar


Igår eftermiddag var det dags att skynda till sjukhuset igen. Vakade över dig hela natten. Du kämpade in i det sista. Ca kl 7.30 på morgonen lämnade du oss...

Du blev 80 år gammal. Vi kommer alltid minnas dig som du var. Glad, pigg och alltid villig att busa med dina barnbarn. Det finns ingen bättre farfar, och du kommer bli saknad.

Det var jobbigt att se dig på sjukhuset. Sådan skillnad på bara ett dygn. Du var medvetslös. Jag vet att du har det mycket bättre nu.

För alltid älskad. För alltid saknad.

Sänder en tanke till min farmor. Vi finns här för dig.



Vart en lång söndag...

Samtidigt som jag skulle ringa chefen imorse så ringde hon mig. Det är så många som är magsjuka, men hon sa att jag självklart skulle hälsa på min farfar. Så dom var bara två på jobbet idag. Stackarna...

Syster kom och hämtade mig. Mamma mötte upp oss på sjukhuset och visade oss vart farfar låg. Tyckte så synd om farmor. Har nog aldrig sett henne visa sån ömhet mot farfar. Vi väntade på att läkarna skulle gå sin rond. Doktorn sa att farfar skulle stanna iaf en natt till, men flyttas från akuten. Det är ju alltid något. Det kunde tydligen vara lunginflammation, men läget var stabilare nu iaf. Men man vågar inte hoppas för mycket...
     Under veckan tänker jag ha på mig mobilen på jobbet. Så mina föräldrar kan få tag på mig om läget skulle förvärras...

Jag tycker så synd om mina arbetskamrater som fick slita idag så att jag kunde vara hemma. Ja ska gottgöra dom så gott jag kan. Jag ska jobba hårt. Jag vill kunna finnas där för dom, som dom finns där för mig.
     Tack så hemskt mycket.

Igår kväll skulle jag och Henke titta på Wall-E. Allt med farfar förstörde dock min lust, jag kände mig så ledsen. Så idag tittade vi äntligen på den. Den är så himla söt! Har tidigare tittat på en kortfilm om Burn-E. Den är nästan ännu sötare. Man tycker så synd om honom =)

Håller på att lära mig lite om nya datorn. Går sakta med säkert framåt.

En film innan läggdags kanske?



Till min farfar...

Både jag och Malin har alltid stått dig nära. Du har alltid varit frisk som en nötkärna. Alltid på språng. Jag minns speciellt när vi brukade brottas i hallen med dig när vi var små. Farmor har alltid haft astma. Man har lärt sig att leva med det. Men du, farfar, du har alltid varit frisk. Du borde alltid förbli frisk. Stark. Levande.

Men allt detta är längesen. Nu har du alzheimers. En sjukdom som drabbar dom anhöriga mest. Det har varit svårt att se dig bli sämre. Att gå från pigg i huvudet till tom i ögonen. Det är svårt att se dig sån, farfar.

Det har varit några rundor till sjukhuset. Stackars farmor gör så gott hon kan. Jag minns hur du alltid var ute på långa promenader. Det är du fortfarande ibland. En gång gick du vilse. Vi var så oroliga för dig. Vi hittade dig långt bort i en mörk skog. Jag var inte där, men jag kan tänka mig att det var en av stunderna då din blick var tom.

Jag har sett dom ögonen förr. Då min mormor var riktigt sjuk, innan hon dog. Mormor, min mulliga goa lilla mormor som alltid lagade så god mat. Som alltid lät mig låna hennes kikare när vi hälsade på. Det var så svårt att se henne tyna bort. Ett skelett. Stora tomma urholkade förvirrade ögon som förstärktes av hennes stora glasögon. Guldringarna som nästan trillade av hennes beniga fingrar.
     Jag minns dom ögonen. Den tomma blicken. Förvirringen. Då hon trodde min storasyster var en ur personalen. Det tog tid innan jag fattade att hon lämnat oss. Först vid begravningen blev allt verklighet. Allt föll samman.

Farfar, du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag ber om ursäkt att jag inte har hälsat på. Men det är så jobbigt att se dig tyna bort. Min starka pigga farfar.

Jag kan inte sova. Tidigare ikväll fick jag ett samtal från min mor. Du var på sjukhuset igen. Pappa var hos dig. Jag skulle ringa dom när jag slutat jobba imorgon för att se hur det var med dig. Men jag hann inte så långt. Bara några timmar efter samtalet med mamma så ringde pappa. Det var illa. Riktigt illa. Jag kunde knappt förstå vad han sa mellan tårarna. Men det är illa... Jag ska verkligen försöka få ledigt imorgon, farfar. Så jag kan hälsa på dig. Kanske en sista gång.

Det här känns så overkligt.

Jag älskar dig, farfar.




Update

Har tråkigt... Henkes vän som skulle komma på fika dök aldrig upp... Fick inte tag på honom heller. Så vi tog lite kaffe själva. Skulle se en rulle. Henke höll på att tanka ner någon komedi. Haft ett sånt sjukt sockersug, men Henke hade visst ätit upp mitt godis. Som vanligt... *suck* Inget socker = tjurig Linda...

Henke satte på filmen. Dötrist... Hans mor hade vart på torget idag och köpt såna där goda bullar dom har, så han var inne hos dom och hämtade bullar åt mig. Så jag är på bättre humör, men filmen är fortfarande kass... Så funderar du på att se Burn after reading, så skit i det! Funderar på att lägga mig... Men kan väl ändå inte sova när han tittar på film...

Jobba imorgon.... Blää... Bara två veckor kvar till Thailand! Typ.. ;) Gööött...

Älskar min nya laptop!
Någon som vill köpa min gamla dator?
Eller skrivbord från IKEA?  =)



Mera shopping

Eftersom vi struntade i stan igår så tog vi en runda idag istället. Henke och Stefan shoppade loss lite på Boomerang. Jag tog en sväng till Gina. Ojojoj... Massa folk och massa kö. Men jag ignorerade allt folk och tittade lite. Kön gick fort, och snart var jag ute igen, då 260 kr fattigare och med tre nya plagg.

När vi kom hem fick Henke syn på ett par på gården som verkade hålla på med att flytta in. Visade sig att det var en gammal polare till Henke, som flyttar in ovanför Henkes päron. Otippat =)

Snart kommer en annan polare till Henke hit på fika. Köpt kaffe från Kahls. Mumma!

Vovvarna trivs som fisken i vattnet med varandra. Cool håller på att pussa på Donna hela tiden. Tvätta hennes öron. Så söta är dom!



Mellandagsrea

Vart iväg till MediaMarkt med Henke och hans bror Stefan. Mest Stefan som ville titta efter en kamera. Men vi gick i alla fall och kollade lite. Vet man inte vad man söker har man inte där att göra, för det finns ju ingen att fråga. Stackarna jobbar väl skiten ur sig, ursäkta uttrycket...

Henke och jag gick iaf därifrån ca 8 300 kr fattigare. Jag köpte mig en laptop (så nu ska den gamla ut!) och Henke köpte sig en ny dataskärm och en extern hårddisk. Stefan köpte sin kamera.

Så nu sitter jag här och surfar på min nya laptop! *helnöjd*

Återkommer med bilder och planer för datarummet... ;)

Nu bjuds det på middag inne hos Henkes päron!



Julafton snart slut...

Det har varit en bra julafton i år! Är så glad att jag fick vara ledig!

Vid 11 åkte jag, lillasyster och päronen en snabbis till farföräldrarna. Dock var bara farfar hemma.

Tidigare än väntat anlände vi till storasyster och hjälpte till med diverse bestyr innan middagen serverades. Storasyster åkte iväg för att tomta. Sen var det dags för fika och såklart Kalle Anka på tv! Så mysigt! Sen fick även jag agera tomte hos grannen, innan tomten kom till oss. Paket delades ut. Några paketöppningar hann jag bevittna innan jag fick småstressa iväg till Henkes familj.

Hemma på Kålgården igen fick Henkes bror agera tomte. Eller, han delade ut paketen iaf ;) Hos syster fick jag ett paket. Hos Henkes familj fick jag massor! Fattar inte hur det gick till.. Vissa var väl visserligen mina och Henkes gemensamt. Det blev julklappslek och sen gick vi in till oss. Henke och vovvarna däckade i soffan. Hans bröder och italienskan skulle komma in och sjunga Singstar, men dom dök aldrig upp... Sååå.. Nu ska väl hundarna rastas, sen ska man väl sova...

Imorgon ska vi till Henkes mormor för lite fika. Sen blir det party på kvällen!
Inte varit ute på juldagen på flera år... Ska bli kul =)

Här kommer lite julbilder!






En liten grej som gjorde mig väldigt glad var att se Cool tillsammans med ungarna. Ville inte lämna honom ensam på julafton, så tog med båda hundarna till syster, istället för bara Donna. Dock fick Cool vara i sin bur. Mest för storasysters respekt för kamphundar, lilla Sannas avtagande rädsla för hundar och det faktum att vi bara haft Cool i två dagar, så vet inte hur han funkar. Gissade att han har samma hoppiga iver som sin bror Moses.
     Men när storasyster försvann för att tomta i annat hushåll och barnen var på rummet och lekte så släppte vi ut Cool. Donna ville busa upp honom, men jag avbröt deras lek. Berättade för barnen hur dom skulle bete sig med Cool. Storasyster märkte nog knappt att det var två lösa hundar i lägenheten när hon kom tillbaka. Cool höll sig väldigt lugn, även om han gärna ville pussas... ;) Lugnast var han mot barnen. Både ungarna och storasyster kunde säga åt honom, och jag var impad av deras eget lugn mot mitt lilla monster =)
     Jag är hur som väldigt nöjd med dagen. Att kunna ha båda mina små monster (eller vårt och Johans monster) tillsammans med släkt inklusive barn under julens stök. Han är ju bara helt underbar att ha med!




JULAFTON!

Jaa, nu är ju klockan faktiskt så mycket att det blivit julafton!

Det har varit en skön dag. Jobbade fyra timmar. 8.45-13. Åkte till A6 en snabbis. Maaassa folk, men hade största snyggsysters inställning i huvudet; att bara chilla och gilla läget. Onödigt att stressa upp sig =) Kom hem, vi tog ut hundarna. Sen bjöds det på mat hos Henkes päron. Mumma! Sen gick jag in till oss och satte på en rulle. Mös med vovvarna. Sen kom Henke in. Han däckade i sovrummet och jag i soffan...
     Senare på kvällen, när man tvingat upp sig själv och tagit en dusch för att verkligen vakna, gick vi in till Henkes päron igen där vi klädde granen och åt gröt och drack kaffe. Mysigt. Återigen in till oss. För tillfället får vovvarna stanna inne hos oss, för Henkes ena bror kan ha reagerat lite på dom. Det ligger ju mycket allergi i släkten... Hur som... Har suttit vid datorn aslänge och fixar med farföräldrarnas julkort som jag fått order om att göra på datorn... *suck* Sen slog jag in de få julklappar jag har. Har försökt väcka Henke i ca 2 timmar så han kan ta ut hundarna, men det blir väl jag som åker på det...

Det var ju egentligen inte tänkt att Cool skulle vara i soffan... Iaf inte än. Men vem kan motstå det charmtrollet?! =) Skulle klappa Donna lite, då hoppade han upp jämte henne och jag var ju bara tvungen att terrorisera dom med kameran!







Har ju missat att skriva om paketkalendern några dagar nu. Har fått en porslinstomte, två små chokladtomtar och idag ett pedikyrset!


Och så var dom två...

Idag har det verkligen varit full rulle...

Gick upp klockan 6... Jobbade 7-13.

Sen iväg till uppfödaren. Hämtade Cool och träffade hans ägare Johan. Verkar vara en bra kille. Cool är ju bara helt underbar!

Direkt därifrån åkte vi till brorsan med familj och bytte julklappar. Fick fina ljus =)

Direkt därifrån åkte vi till syrran och firade Simons 6-årsdag. Då var vi tre folk, två stora hundar och en stor bur i lilla Clion =) Men det gick bra. Fikade lite. Cool var jättelugn. I buren, men väldigt lugn. Barnen gillade honom.

Åkte hem. Elsi kom förbi för en snabb fika. Längesen man träffade henne!

Sååå.... Det har vart fullt upp 6-22....

Har bestämt mig för att göra en ny kategori, "Hundarna". Lite allmänt snack och bilder på Donna och hennes hundvänner =) Här är lite bilder på våra sötnosar!









Grattis Simon!

Idag fyller min systerson Simon 6 år! Imorgon ska vi på kalas!


Gammal bild...

Igår var vi ju i Göteborg. Kom iväg lite senare än planerat eftersom Henkes päron dröjde innan de kom med bilen åt oss... Men vi tog oss dit, regnet vräkte ner. Mötte upp Stefan, hans kompis Grönis och hans tjej. Åt lite middag. Tog en väldigt snabb runda på stan. Hittade ett par ursnygga Cinderella-skor! Höga klackskor med öppen tå, silverglittriga. Ursöta! Men dom passade ju inte... =(

Åkte hem. Gick in till Henkes mor. Strax efter kom Henkes far med brodern Richard och hans italienska flickvän. Drack kaffe, pratade, tittade på tv. Alla var trötta...

I morse skulle alla till en marknad nånstans. Utom jag, som skulle jobba åtta timmar... Jippie....... Henke gick in till sina päron. Ringde mig efter en stund och sa att det bjöds på frukost. Så mysigt med alla samlade!
     Jobbet flöt på bra. Nu har man kommit hem, det har inhandlats lite pizza. Ska titta lite film. duscha. Sova...

Dagens paket: Skål nr 2. Så nu har jag två koppar och två skålar. Tjusigt!



Vart i skogen

Det har varit en bra dag. Gick upp vid 10 och mötte upp Sandra och Attila. Tog bilen ut i skogen. Vovvarna fick springa av sig i ca 2 timmar. Försökte oss på att spåra med Donna. Sandra får lära oss en annan dag =)

Vid ett tillfälle sprang hundarna iväg en bit framför oss. Hör till vår fasa att Donna beslutat sig för att ta ett vinterdopp. *brrr* Skrek åt henne att komma upp. Men hon hoppade i igen. Hon kunde inte ta sig upp, och jag insåg snabbt att hon tagit stöd mot ett rör (som leder vattnet under vägen till andra sidan) och att hon kunde dras med in i röret. Var ju lite ström... Försökte få Henke och Sandra att fatta, men dom trodde inte alls det var ett rör. När dom väl insåg det sprang Henke ner i diket för att fiska upp Donna. Man blev lite skärrad, men Donna bara ruskade av sig vattnet och fortsatte busa med Attila.

En roligare sak var att Attila äntligen lyckades busa upp Donna med en pinne. Han brukar tydligen locka till lek genom att retas med att han har en pinne. Nu fattade Donna galoppen och började jaga Attila, och lyckades till och med sno pinnen från honom! Sen retades hon tillbaka och fintade honom när han försökte ta den. Hehe. Det är min tjej det!

En trevlig dag, som vanligt =) Sandra är en bra tjej, och Attila är ju alldeles underbar!
Här kommer lite bilder.





Imorgon ska vi till Göteborg! *woho*

Dagens paket: En stjärtlapp! ;P Men ingen snö ute... Blä...



Gina Tricot

Funderar på lite shopping efter löning....





Update...

Vart jättekul på vår lilla glöggkväll! Det var jag, Anna, Tina, Helén och Sara. Hemma hos Sara. Hon bor väldigt nära mig, och vi är födda samma dag ;) Hon hade gjort gröt *mumma*. Så drack vi glögg, åt pepparkakor och annat gott. Bytte julklappar och spelade Veckans värsta. Ett spel som Henke fick när han fyllde år. Var första gången idag faktiskt, och vi hade jättekul!

Har vart jättetrött idag, och det gjorde inget att Pernilla ställde in fikan. Jag passade på att slumra en timme. Hjälpte dock bara lite grann. För snart vart jag trött igen. Men jag har haft en jättetrevlig dag, och mer väntar!

Imorgon ska vi glögga lite här på gården. Dock jobbar jag, så tror inte jag hinner hem. Blir eventuellt lite julbak på kvällen.

Och lördagen, givetvis, åker vi ju till Götet! Ska bli så kul! Så roligt att båda bröderna kommer hem i jul! Båda kommer på lördag. Och på måndag kommer Cool. Sen är jag ledig fyra dagar vid jul!

Ett toppenbra slut på året!



Glöggkväll!

Usch, vad jag hatar att behöva gå upp kl fem på morgonen! Idag har jag jobbat 6-13. Vart lagom trött mest hela dagen... Just när jag slutat hade jag fått sms av Pernilla. Hon var tvungen att ställa in vår fika. *snyft* Jag som sett fram emot min fullspäckade dag.

Jaja.. Jag passade istället på att åka till A6 för att köpa en present till systersonen som fyller år nu dagarna innan jul. Hittade precis det jag sökte, och åkte hem. Nu ska jag väl bara softa tills det är dags att gå på glöggkväll. *weee*

Tror att paket nr 17 och 18 hörde ihop. Igår fick jag två små tomma flaskor, som jag tror man kan ha tvål och schampo i eller nåt. Och idag fick jag en en lite typ sminkväska med ytterligare en tom flaska och två små burkar. Nåt slags spa-kit =)

Imorgon ska vi ut med vovvarna i skogen igen! Ska ta med kameran och ta massa bilder!

På lördag kommer Henkes bröder hem. Henke ska hämta Cool på måndag är det nu bestämt. Vi kanske ska ha honom så länge som ett halvår. Ska bli spännande!



Låång jobbdag...

Idag har man jobbat 11-20.30. Men det var helt okey. Tiden gick fort.
Hade maaassa folk på jobbet! Kommer bli en låång vecka....

Har egentligen inte så mycket att säga idag...
När jag kom hem hade Henke dammsugit och gjort fint i badrummet. Han hade tagit ner köksmattan från vinden. Ser fint ut hemma nu. Lite smått kvar bara...

Sitter och tittar på Bodyguard på 5an. Tänkte göra en kopp te.

Dagens paket: Glansigt lypsyl.



Nya gardiner!

Efter jobbet träffade jag Madde i stan. Vi fikade på Waynes. Sen hjälpte jag henne att köpa julklappar till två barn. H&M och Kappahl var dött. Men på Lindex hittade vi direkt vad vi sökte!
     Jag hade inte tänkt köpa något, men fick syn på en så söt kuvertväska på Åhléns! Rea också! Hundralappen. Ursöt!

När jag kom hem vart det direkt iväg med Henkes mor. Åkte till Huskvarna för att titta efter gardiner. Hittade ett par fina till både kök och datarum. Bilder kommer när jag fått upp gardinerna. Har lånat ett par julgardiner sålänge av henne.
     Sen åkte vi vidare till Taberg. Till något gardinställe. Inte lika billigt dock. Påminde mycket om Iems. Hittade lite plastväxter iaf. Jättefina! Så slängde ut mina döende växter och ersatte dom med snygg plast! Länge leve plasten! ;)





När vi kom hem (då hade jag varit borta i sex timmar) så väckte jag Henke. Han gick in till sin mor som hade lite överbliven mat åt honom. Jag fick ett ryck och började städa! Äntligen! Jobbar två kvällar nu, så fick ju passa på.... Slängde ut all skit från köket, så där är det äntligen snyggt igen! Fick också ett ryck och städade ur förrådet. Så grovsoporna tog Henke med till jobbet idag. Nu ska jag slänga ut alla hans målargrejjer i hallen, så får han slänga upp allt på vinden imorgon. Gud, vad skönt att jag fick ett ryck! Ska bara slänga in tvätten i garderoben och fixa lite smått, sen är det fint här hemma!

Dagens paket: Body scrub, eller nåt...



Söndag.

Ännu en helg har gått.. Det går snabbt nu i slutet av året... Nio dagar kvar till julafton!

I fredags var jag som sagt och shoppade. Slösade 129 kr på strumpbyxorna som jag köpte på Gina... Lyckas alltid köpa för små, så frågade till och med kassörskan om vilken storlek man skulle köpa, och jag var dum nog att lyssna på henne. Väl hemma var dom ju för små, och man får ju tydligen inte byta en bruten förpackning... Illa....

Så igår köpte jag nya strumpbyxor på HM istället... Ett 2-pack och ett till par för 159 kr. Kostade mig bara 59 kr eftersom jag hade ett presentkort på 100 kr. Alltså borde jag köpt dom direkt och struntat i dom dyra på Gina! Fortfarande lack...

Sen åkte jag och lillasyster till storasyster för att göra julgodis. Dock hade varken jag eller lillasyster ork eller lust, så blidde inte så mycket julbak. Får fixa det hemma istället. Om jag orkar. Annars skiter jag faktiskt i det.

Sen på kvällen blidde det fest hos Finduss. Inflyttnings- /födelsedagsfest. Hon fick två par örhängen av mig. Lillasyster och Henke var också med. Dock hade ju jag och Finduss helt glömt att Henke är kattallergiker.... Visserligen hade Finduss städat massa och skickat katten till sina päron, men det hjälpte ju inte... Lyckades leta upp lite allergitabletter, som kanske inte är det bästa att blanda med alkohol... Även om Henke inte druckit så mycket...
     Hur som... Efter två timmar tvingades jag och Henke ringa efter taxi. Syster stannade kvar. Väl hemma kunde Henke slappna av och vila och blev snabbt bättre. Så allt ordnade sig till slut! Det var iaf kul att träffa flickorna igen.. Kommit fram till att förra gången nog var i maj när lillasyster fyllde år..... Illa!

Idag har man bara slappat... Skulle fikat med Pernilla, men det glömde jag ju helt bort! Henke och jag åkte och handlade lite smått på Ica Maxi, sen åkte vi förbi Finduss så jag kunde hämta min mössa och mina vantar. Fick så bråttom iväg från festen att jag glömde dom. Min älskade mössa!
     Nu har Henke åkt till jobbet och jag sitter och tråkar. Verkligen ingenting på tv... Tittade på Sanningens ögonblick för andra gången. Tycker det är alldeles för förnedrande, man är ju inte ens garanterad några pengar... Idag vann en kille på 22 år 75 000 kr. Han behövde bara erkänna att han gått på anabola, ville ha en trekant utan sin flickvän, att han varit otrogen mot sin nuvarande flickvän m.m. Tycker mest synd om flickvännen.. Svin....



Just det ja.... Gårdagens paket var nötcreme! *mmm* Sån man alltid åt när man var liten! Och idag fick jag mugg nr 2.



Veckan som följer kommer bli bra! Förutom att jag jobbar sex dagar.... Hur som... Imorgon efter jobbet ska jag träffa Madde i stan! På torsdag ska jag köpa gardiner (hoppas jag...) och fika med Pernilla. På lördag, min enda lediga dag i veckan, ska jag och Henke åka till Göteborg. Hans Spanien-bror kommer hem, så vi ska plocka upp honom där och ha mysigt på stan. Sen ska vi hämta Cool!



Shoppiiiing! Och fika ;)

Idag har jag vart på stan. Som vanligt fick jag stressa. Mötte upp syster och Zandra vid Gina. Syster köpte ett par jeans. Jättefina. Ville med ha jeans, så provade tre par. Har alltid varit jättedålig på jeansstorlekar, men chansade på 30. För stort... 29 passade mycket bättre. Insåg även att mina "gamla" jeans som jag växte ur på ett halvår (illa...), men som jag kan ha igen (!), var storlek 28. Gööött... Köpte iaf ett par vida jeans. Jättesnygga, och ursköna!

Syster hade redan åkt iväg. Hon skulle se brorsdöttrarnas luciatåg. Jag och Zandra gick och fikade, helt gratis ;) Samlat stämplar på Bernards City, så nu hade vi vår fria fika! Kändes för himla bra faktiskt =P
Sen blev det till att inhandla lite julklappar. Ska bara köpa till syskonbarnen, så det är nu färdigt. Bara Simons present kvar (ungen fyller ju 21a dec...) Men vet vad jag ska köpa, så det blir asbra!

Imorgon blir det julbak och på kvällen blir det fest! Gööött!

Ehm... Dagens paket var kroppspennor med smak av choklad och jordgubb... ;) Vem ska jag tacka för denna present? Hehe...



Shoppa till hemmet?

Känner verkligen att jag vill snygga till här hemma. Vi har äntligen köpt en löpare till vardagsrumsbordet iaf! Det var ju på tiden! *nöjd* Nu när man möblerat om vill jag ha lite nya krukor och dylikt, och nya sängkläder + gardiner till sovrummet. Köket behöver ju garanterat nya gardiner med....

Jaja... Dagens paket var makeup-remover pads. Eller vad det heter =) Nice!

Nästa helg kommer Henkes bröder hem! Plus italienska flickvännen.
Det ska bli trevligt! Så kul att dom båda kunde komma i år!

Dags att sussa... Rasta Donna. Sen sova... Träffa massa folk imorgon!



Leeeedig!

Idag tog jag sovmorgon! Var så trött, så när jag väl vaknade trodde jag att klockan var runt 13-14..... Men kände mig iaf pigg... Gick upp och då var klockan "bara halv 12... Så det var jag nöjd med =) Kände mig utvilad, det är huvudsaken..

Sen har jag väntat några dagar på att Henke skulle städa upp i köket efter att han och Huttan lagat mat. Men när inget har hänt och jag för en gångs skull fick ett förmiddagsryck istället för kvällsryck så städade jag undan. Inte helt, men ser bättre ut nu iaf...

Idag är det 10e december! Bara 13 dagar kvar till julafton! Och i dagens paket var det ett yatzyspel!



Över till lite hundsnack ;) Så fort vi får Cool ska jag lägga upp lite bilder, så ni får se honom! Vet dock själv inte riktigt hur han ser ut. Men tills vidare får ni nöja er med hans bror Moses. Ack, så jag saknar att ha honom här... Slänger även in lite bilder på Donnas valpar (och pappa Jari).









Inventering på jobbet...

Bläää... Jobbade 6.30-14 idag... När jag skulle gå frågade Jenny om jag kunde komma tillbaka senare och inventera. En av grabbarna var sjuk... Sååå, mellan 17-22 har man inventerat. Är lagom trött i både huvud och rygg nu...

Var hemma runt 22.30. Gick in till Henkes päron. Drack en kopp te och hämtade Donna som dom så snällt tagit hand om idag. Blev ju lite knäppt när jag skulle jobba kl 17 och Henke kl 18.... Visste ju inte när jag skulle vara hemma...

Dagens paket var en showergel i form av en snigel! Jättesöt!


Bläää, missade Hemmafruarna pga inventeringen! Skit... Säsongsavslutning och allt... Aja, blir ju till att tanka hem. Så ingen får säga vad som hände!

Soooova.... Tänker ta sovmorgon imorgon!



Dags att sussa...

Vet inte om jag sagt det innan, men för en kväll sen eller två fick jag ett ryck vid 22.30 och möblerade om både vardagsrum och sovrum. Blev mycket bättre! =)

Jobbar tidigt imorgon, så borde väl redan ha lagt mig...

Men innan det.... Dagens paket var en ansiktsmask! Tänkte pröva den i helgen!

Är massa ledig denna veckan! Någon som vill fika? =)



Välkommen till familjen

Ännu en helg har gått. När jag kom hem ikväll var Huttan här. Han och Henke hade lagat mat, inte ofta det händer ;) Åt tacksamt av den goda maten och tittade på lite anime med grabbarna.

Huttan åkte hem. Henke åkte till jobbet. Jag slog över till 3an, där nya säsongen av Bones har börjat. Efter det började det en film. Välkommen till familjen. En julfilm där hela familjen samlas och äldsta sonen ska presentera sin stela New York-flickvän. Inte en traditionell julfilm, men jag fastnade för den. Kände verkligen med Meredith när hon kämpade för att passa in. Även ganska förutsägbar, men jag gillade den...

Igår var jag ju på julbord! Vi var på båten på piren. Åkte ut på sjön. Jättemysigt! Och jättegod mat! Jag smakade till och med på en bit sill! ;) Och det var faktiskt inte helt fel... En väldigt lyckad kväll med många galna skratt och supergod mat!
     Efter jobbet hade jag ca 10 minuter tills jag skulle in till julbordet, så hann inte öppna paket nr 6... Men när jag kommit hem och lagt mig insisterade Henke på att jag skulle öppna det. Klockan var närmare midnatt, jag skulle upp och jobba, men Henke kunde tydligen inte hålla sig... ;) Så han hämtade mitt paket och tvingade mig att öppna.. Det var mjölkchoklad. Mycket god! ;) Och idag, paket nr 7, innehöll en skål i samma serie som min kopp. Me likes a lot! Tack syster, med familj! ;)

Henke har snackat lite med uppfödaren. Vi tror ju att Donna kanske löper i december, inte i januari. Men det löser sig alltid!
     Sen ska vi nog vara hundvakt. Eller, korttidsboende kanske passar bättre... ;) Åt Cool, den ståtlige herrn som Donna ska paras med. Cools husse ska till Oslo på ett jobb. Då ska nog Cool bo hos oss. Eventuellt flyttar han in redan innan jul. Sen tar uppfödaren hundarna när vi är i Thailand, och sen tar vi med oss båda hundarna hem. Mys! Men blir det innan jul får Cool stanna här hos Henke på julafton, medan jag tar med Donna till släkten. Men det ska bli kul med två hundar i hushållet!

Nähä... Rasta hunden, sen sova.... Natti...



Lek i skogen

Trots att man för en gångs skull är ledig så blir det minsann ingen sovmorgon... Vid åtta skulle vi ta spruta inför Thailandsresan. Direkt efter det mötte vi upp Sandra och Attila. Åkte iväg till en skog där vi släppte hundarna och gick omkring i iaf 2 ½ timmar. Hundarna hade jättekul, och Donna fick verkligen springa av sig all sin energi.

När vi gått omkring så gick vi tillbaka till bilen och hämtade lite fika. Macka, kaka och kaffe. Mums! Trots att Donna haft så kul så var hon nog glad att få åka hem. Hon tvekade inte att hoppa in i bilen (det gör hon visserligen aldrig, men ändå...) och Attila var inte långt efter. Däremot trodde Attila att han skulle få mysa hos Donna, men det blev ju lite trångt... Henke satt med Donna fram och jag med Attila där bak. Sandra skjutsade =) Attila la sig så mysigt hos mig.
Åååh, jag vill ha en amstaff!

Väl hemma la sig Donna till rätta i soffan på filten. Helt död. Hehe, hon kommer nog bli liggande där resten av dagen ;)

Nu ska jag hoppa i duschen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra...

Fresten, dagens paket var balsamspray! Thanks siz!



En ledig fredag

Enda dagen denna veckan jag är ledig. Såå, imorgon ska vi ta spruta inför Thailandsresan. Sen ska vi ut i skogen med Donnas nya kompis Attila och matte Sandra. Ska bli kul! Ska nog grilla och fika lite med. Mys!

Meeeen.... Sen är jag ledig heeeela dagen! Någon som vill leka? =)



4e december!

Idag har man jobbat. För ovanlighetens skull ;) 10 timmar. *trött*

Efter jobbet åkte jag en sväng till Finduss och kollade in nya lägenheten. Fin!

Skönt att komma hem efter en lååång dag på jobbet (vart uppe sen kl 5...) och bara slappna... Borde städa undan lite i köket, men orka...

Dagens paket! Skrev ju inget igår, så slänger upp en bild. Igår fick jag showergel i form av en söt liten figur, och idag ett par peelinghandskar. Nice! Har även fått hem mitt paket från MUC. 12 prover och en fullstorlek ögonskuggor för 99 kr + två extra prover som dom skickat med. Nice! Dom har även lagt upp ett nytt erbjudande nu. Åtta fullstorlek för 299 kr (ord. pris 472 kr). Sugen, men många av dom färgerna har jag redan såå...



Måste ju lägga upp en bild på söta Donna med... Pluttan...



Vill ha den lägenheten! Klicka här.



Linda är kääääär...

Satan i gatan.... Vi har ju lagt lägenhetsletandet på is. Ska ju piffa upp vår egen lägenhet istället. Men jag vill flytta, så småningom. Har inte kollat lägenhet på ett tag. Men ibland är jag inne på hemnet.se. Hittar ändå inget bra till vettigt pris, så det är skitsamma. Men nu har jag hittat en... Jääääättefin! Relativt bra pris också.... Fasiken....

Linda lite ledsen i ögat....



Söta Anna

Var trevligt med en spontan fika idag! Det lustiga var ju att jag tidigare samma dag fick ett vansinnig sug att fika... Men trodde inte någon ville, så sket i det. Sen frågar Anna om jag vill följa med på en fika =) Linda säger aldrig nej till en fika! ;) Kommer dit. Massa folk! Söta Anna hade köpt en liten sak åt mig. Hihi. Hon kunde tydligen inte låta bli. En serietidning från 1986. Varför då kan man ju undra?

Bläddra ner... ;)




















































Tihi. Världens sötaste AnnaPanna! ;)




Thailandsresan är nu helt betalt, så nu återstår bara det sista, egentligen onödiga, sparandet förr shoppiiing!



En spontan fika

Det väntar mig lite senare ikväll =) Anna skulle fika med några vänner och frågade om jag ville joina... Det är klart!

Ska väcka Henke så vi kan betala resan! Är lite sista minuten nu alltså...

Dagens paket, nr 2 i min kalender, var en jättefin svart mugg! Lätt nya favvisen!





1a december!

Och äntligen fick jag öppna mitt första paket! Jag har världens sötaste storasyster!



Tihi... Fick en chokladkalender och ett adventsljus. Så nu har jag inte bara paket att öppna varje dag fram till jul, utan även choklad att äta! Och ett ljus att tända =)



Har faktiskt inte ens kollat efter morgondagens paket. Men tänkte att ni kanske kunde behöva en funderare ;) Vad kan det vara i detta paket? *hmmm*





Var ju hos frissan i fredags. Toppade bara håret lite...





Nu ska jag sätta mig vid tv:n igen och dricka mitt te!

Imorgon ska vi betala Thailandsresan! Bara 42 dagar kvar! *iiih*



Första advent

Ja, tiden går snabbt nu. Jag har inte ens plockat fram den enda adventsljusstake jag äger... Sen jag flyttade hemifrån har jag inte vart så mycket för att pynta hemma. Pyntet och julkänslan finns hos päronen, så är det... Men förra året köpte faktiskt jag och Henke en ljusstake. Har väl en och annan tomte med...

Hursom... Tänkte faktiskt vara duktig och plocka fram den, men det har jag inte orkat. Fruktar att gå upp i vindsförrådet... Där är så stökigt.... Jag har iaf en julbock i fönstret! Tack vare Henkes mor... ;)

Imorgon (idag) är det 1a december! Och det vet vi väl vad det innebär??
Dags för min paketkalender! *tihi* Man blir ju som barn på nytt... ;) Vilka minnen man har... När storasyster klädde rockringar med luciaglitter till sina småsystrar och hängde massa paket på... Ojojoj... Det var tider det... Men nu har vi ju våra paketkalendrar igen!
     Har lovat Anna att berätta varje dag vad jag får. Såå, lillasyster du får kolla min blogg först efter du öppnat ditt paket för dagen, ifall vi får samma ;)

Nähä... Hade väl inte så mycket mer jag ville säga just nu... Vill bara lägga mig i sängen och soooova.....

Natti!



RSS 2.0